Питания на ОбС Сандански – 26 април

Община Сандански сключи Меморандум за сътрудничество с ЮЗУ “Неофит Рилски”
April 26, 2018
Общинските съветници гласуваха 60 хил. лв. за опожарената сграда
April 26, 2018

Андон Ризов: Какво се случва с околовръстен път “Стефан Стамболов”? Ще бъдат ли възстановени тревните площи в парк “Свети Врач”? Ще бъде ли създадена обществена тоалетна в с. Спатово?

Кирил Котев: Работата по околовръстен път “Стефан Стамболов” е в рамките на срока, до края на месец май ще бъде пуснат участъка до светофара при автогарата. В момента се работи в парка относно озеленяването на частта срещу ресторант “Байкал”. Да, ще бъде изградена обществена тоалетна.

Виолета Ждрапанска: Преди три месеца попитах за паркираните тежкотоварни автомобили в кв. “Крайречен”, взети ли са някакви мерки?

Кирил Котев: По регламент трябва да им бъде предоставено място, където да могат да паркират извън града, работи се по въпроса и се търси точно такова място. Разбирам и жителите на кв. “Крайречен” в най-скоро време ще бъдат преместени тежкотоварните автомобили.

Явор Аргиров: Навлизаме в топлите месеци, кога ще бъде напръскани тревните площи в гр. Сандански против насекоми? Ще бъде ли изградена обществена тоалетна при храм “Козма и Дамян”?

Кирил Котев: В момента се извършва пръскане на тревните площи, а колкото до тоалетна ще бъде поставена екологична тоалетна.

Евгени Панайнотов: Кога ще бъде обърнато внимание на алеята зад басейна на Интерната? Възможно ли е да се изгради паркинг срещу входна на болницата, а не колите да слизат до басейна на Интерната?

Кирил Котев: В момента се извършват ремонтни дейности в парк “Свети Врач”, вашето предложение ще бъде прието. Колкото до паркинга над басейна при Интерната има забрана за слизане на автомобили и ще бъде прегледан терена за евентуално изграждане на паркинг.

Георги Батев: В гр. Сандански зелените площи на места са достигнали метър, а не са взети мерки, кога?

Кирил Котев: Кажете ни къде точно имате такива виждани и ще бъдат взети мерки и освежаването на тревните площи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *