Детско отделение потъна в прах и мръсотия, паяжини висят от прозорците, топла вода няма!

Ликвидация на болницата в Петрич
March 23, 2018
Кой е отговорен за неправилното паркиране на автобуси в град Сандански?
March 24, 2018

Детското отделение в Благоевград потъна в мръсотия и мизерия, топла вода няма, паяжини висят от прозорците, а през дограмата влиза студ в стаите, за това сигнализираха възмутени майки в групата „забелязано в Благоевград“ във Фейсбук.

„Това е най- мръсното отделение. Преди няколко години бяхме с моя внук там,едвам издържах.Детски отделение,а такава мръсотия!“, пише благоевградчанка, а друга допълва: „Ооо ,за там легенди се носят!!! Дори и със снимките не може да се почувства атмосферата….За жалост там си лекуваме децата“.

Потърсихме за коментар шефа на болницата д-р Огнян Митев, който научи за проблема от наш репортер. Ето какво коментира за petrich-news д-р Митев:

„Разбирам от вас за това. Ако става дума за първия етаж, трябва да ви кажа, че там ремонти се правят изключително често, за съжаление обаче положението е малко по-деликатно. По-голяма част от пациентите са от ромски произход, опитваме да стигаме до консенсус. След малко ще отида да направя проверка на място, това мога да кажа за сега“.

Ние продължаваме да следим случая, очаквайте подробности след проверката.

източник на текста: petrich-news.com
снимки: facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.