ЗА ПРИМЕР! Венци Айдарски дари средства за лечението на Йоана

Преди минути блъснаха възрастна жена в Сандански
January 7, 2019
Футболист от Сандански стана № 1 за 2018г. в Созопол
January 7, 2019

Венци Айдарски за пореден път доказа, че добротата няма граници. Вчера плувецът от Сандански извади Светият кръст от ледените води на езерото в парк “Свети Врач”.

Ден по-късно, Венци решава да дари събраните средства до момента на Йоана от с. Яворница, която се лекува от най-коварната болест. Навръх имения и ден, Йоана е на лечение в Турция, където медиците продължават да се борят за нейното здраве.

“Всяка година се хвърлям за Светият кръст, но за първи път го вадя аз. Предни години мои приятели са го вадили и винаги са дарявали част от сумата. Тази година си казах, че ако извадя християнския символ ще даря цялата сума на нуждаещи се деца. Скочих последен, но явно Бог е чул молбата ми. В момента, в който приближих останалите настъпих кръста, а след това го извадих и вдигнах гордо над главата си. Чувството е уникално, а хората не спираха да прииждат за да целунат кръста за здраве. Днес ще изпълня част от моето желание, а именно да помогна на първото дете, което има нужда от средства”, сподели Венци Айдарски.

“Огромни благодарности! Докато има млади хора като теб, добротата ще е жива. Благодаря от името на Йоана, както и от цялото ни семейство. Пожелавам ти много здраве и успехи”, отговори на Йоана брат и.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *