„Венитранс” спечели купата на Кмета в работнически турнир по футбол в община Петрич

Студентка загина след тежка катастрофа
May 4, 2017
С голям празник отбелязват 80 години ФК „Левски“ в Крупник
May 5, 2017

Приключи работническият турнир по футбол за купата на Кмета в община Петрич.

12 отбора се включиха в тазгодишното емоционално издание на спортната проява, която премина без инциденти в типичен за петричани спортсменски дух на терена. На финала един срещу друг излязоха отборите на „Дълбошница” и „Венитранс”. При изключително напрегнат двубой крайният резултат се оформи след пет точни попадения, от които четири за „Венитранс” и едно почетно за „Дълбошница”.

Купата на победителите връчи по традиция кметът Димитър Бръчков, който благодари за демонстрирания феърплей на терена. Наградата на класирания на второ място отбор -„Дълбошница” връчи председателя на Общински съвет Петрич Георги Тренчев. От отбора на „Дълбошница” оповестиха, че 300 лв. от наградния фонд /500лв. / ще бъдат дарени на дете, което има нужда от средства за операция. На малкия финал се срещнаха отборите на „Балкан Бизнес Хелп” и „Стримона”, които завършиха при резултат 7 : 2.

Наградата на класиралият се на трето място отбор връчи заместник кмета Илияна Попова. Призът за най-полезен играч на турнира заслужи Живко Иванов от „Балкан Бизнес Хелп”, за най-добър вратар отличието получи Любчо Каратанчев от отбора на „Дълбошница”, за голмайстор на турнира призът получи Боби Яков от отбор „Венитранс” с реализирани единадесет гола.

Работническият турнир за купата на Кмета се провежда за седма поредна година и е част от проявите посветени на празника на Петрич – Гергьовден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *