В Петрич се проведе Международен турнир по билярд

Пеещи фонтани ще радват жители и гости на Благоевград
March 12, 2018
Учат безработни за озеленители и работа с компютър в Симитли
March 12, 2018

60 състезатели от България, Гърция, Македония, Румъния, Русия, Косово и Полша, участваха в първото издание на Международния турнир „Dinamic Best of the East”, 9-та топка.

Турнирът се провежда за първи път в Петрич по инициатива на клуб по билярд и снукър „Bo & Bo” със съдействието на Общината. За откриването на турнира в пристигна и председателят на Европейската федерация по билярд Марчин Крежимски.

Той връчи на кмета на община Петрич Димитър Бръчков и на президента на клуб „Bo & Bo” Георги Божков, плакети на  Европейската федерация по билярд. Марчин Крежимски открои добрата организация, създадена за провеждането на турнира по билярд в Петрич, благодари за перфектните условия и положените усилия, всичко да бъде на професионално ниво. От своя страна кметът Димитър Бръчков също удостои със специален плакет Марчин Крежимски и поздрави участниците в спортната проява. Общият награден фонд на турнира беше 7 200 лв.

След оспорвани двубои крайното класиране се подреди, както следва: 1-во място за Карал Кровенски, Полша;

2-ро място за Мариос Сконечни, Полша; на 3-то място се класира Миешко Фортунски, Полша; на 4-то място Лабинот Маркай, Косово; на 5-то място Радослав Милков, състезател на петричкия клуб „Bo & Bo”.

Петричанинът Йордан Иванов завърши на 9-то място в Международния турнир по билярд „Dinamic Best of the East”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *