Юношите на Вихрен победиха Септември Симитли в контрола

Община Сандански изгражда водопровод между селата Рожен и Златолист
August 18, 2017
Радуканов: Ще се борим да не изпаднем
August 19, 2017

15-18-годишните футболни надежди на Симитли играха първа контрола, част от подготовката им за първенството. Момчетата на Петър Бандев загубиха с 3:0 от връстниците си от Вихрен (Сандански). В игра на терена на стадион „Арена“ в Крупник излязоха всички футболисти. Головете за гостите отбелязоха Атанас Сидеров и Мартин Бояджиев-2.

„Резултатите не са важни. На терена играха и двата състава, контролите са за обиграване на децата, без да гоним резултат и да съдим за грешки“, коментира треньорът Петър Бандев. От тази година школата на Септември (Симитли) е предпочетена от няколко деца и от Благоевград, новите попълнения при Бандев са от ОФК Пирин и Пирин 2001. Това е първи тест в игра за момчетата на Петър Бандев. Предстои още една проверка преди старта на зоналното първенство. В началото на септември юношите старша възраст посрещат на стадиона в Крупник наборите си от Витоша (Бистрица).

Първият мач на юношите старша възраст на Септември гледа и кметът на Симитли Апостол Апостолов. „Спортните надежди на Симитли играят модерен, съвременен футбол, личи стила на треньора Петър Бандев. В селекцията на Бандев са предимно деца от нашата община, а това, което виждам на терена ме уверява, че предстоят добри години за футбола в община Симитли. Има много талантливи младежи, които са тренирани по най-добрия начин. Тук виждам и новите попълнения за представителния отбор на „Септември“ съвсем скоро“, сподели впечатления от играта на юношите Апостолов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.