Учредителите на първия Клуб по мотокрос в Сандански с подкрепа за Александър Манолев

Резултатите от “Б” ОФГ – Струма 1 – 11 Кръг
March 20, 2017
Атанас Стоянов получи мощна подкрепа в гр. Сандански
March 20, 2017

В Сандански ще се създаде Клуб по мотокрос. Това става ясно от публикувана информация в социалните мрежи. Повече от 30 човека, които се събраха да направят първото каране след зимните месеци, положиха подписите си за учредяването му. Сред тях бе и кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ в област Благоевград Александър Манолев, който получи и подкрепа от любителите на екстремния спорт. Всички те облякоха екипи с номера 11 и 5 – препращане към цифрите, с които ще се гласува за ПП ГЕРБ и персонално за Александър Манолев на предстоящите избори.

Вече са проведени разговори и с кмета на община Сандански Кирил Котев за отреждането на терен, на който да се изгради писта по мотокрос. Той се е ангажирал да проучи възможностите, след официалното учредяване на клуба. „Много важно е една такава писта да отговаря и на условията да се провеждат официални състезания. Тогава ще се стимулира не само спортът, но и туризмът, защото ще могат да се приемат кръгове от шампионата и състезания с международно участие, които да събират по-голяма публика“, коментира Александър Манолев, който от години се занимава любителски с мотокрос.

Единадесет в лявата колона на бюлетината и пет – в дясната. Препратка именно към това бе подредбата на мотористите – тези, които носеха номер 11 се подредиха отляво, а 5-ците – отдясно, за да си направят снимка за спомен от голямото събиране.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *