Атанас Стоянов получи мощна подкрепа в гр. Сандански

Учредителите на първия Клуб по мотокрос в Сандански с подкрепа за Александър Манолев
March 20, 2017
Александър Манолев: За мен всеки получен глас е отговорност
March 21, 2017

Убеден съм, че в община Сандански, както бяхме първи на президентските избори, така ще бъде и на парламентарните избори на 26 март.

С тези думи лидерът на ВМРО и съпредседател на Обединените патриоти Красимир Каракачанов откри предизборна среща на „Обединени патриоти – НСФБ, АТАКА и ВМРО“ в Сандански.

Домакин на проявата бе водачът на листата на Патриотите за 1-ви многомандатен избирателен район – Благоевград Атанас Стоянов.

Амбицията ни е не да имаме един народен представител, а да имаме трима депутати от Пиринския край, защото това е най-будният район на България. Този край даде на България човекът, написал „История Славянобългаска“ – Паисий Хилендарски, човекът, написал българската граматика – Неофит Рилски.

Пиринска Македония трябва да покаже на цяла България, че тук българският дух е бил, е и ще бъде на висота. Така че всеки един в края на тази кампания нека агитира пред свои близки и приятели да излезнат и да гласуват. Защото ако си останат вкъщи, те на практика помагат на тези, които ни накараха да си останем вкъщи. Само с активно действие можем да променим съдбата си, завърши речта си Каракачанов.

Заместник-председателят на ВМРО и български евродепутат също присъства на срещата в подкрепа на благоевградската листа на Патриотите.

Без нас няма да има управление след 26 март. Ние можем да повишим пенсиите, да спрем циганската престъпност, каза евродепутатът.

Той напомни, че благодарение на Обединените патриоти на предстоящите избори в Турция няма да има 160 секции.

Джамбазки е категоричен, че „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ са факторът, с който вече всички политически сили ще се съобразяват.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *