Ученици от Петрич посетиха парламента

РЕШЕНО! Видеоконтролът на пътя няма да бъде обозначен
June 23, 2017
Служител на 112 с тъжни разкрития
June 23, 2017
Ученици от ПГ “Пейо Яворов” – гр. Петрич бяха на посещение в парламента.  Те се срещнаха с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и народните представители на партията от Благоевградска област. Групата бе на посещение в Народното събрание по покана на депутата от  ГЕРБ-Петрич Георги Динев.
„Срещите ми с ученици от цялата страна, които идват да разгледат Народното събрание и да се запознаят с работата на депутатите, ми вдъхват все по-голяма увереност за силата на младото поколение в България. Тези деца, които проявяват интерес към работата на парламента, само след няколко години вече ще могат да гласуват за кметове, съветници, български и европейски парламент и президент”, каза Цветан Цветанов.
Той разказа на младежите за петъчния парламентарен контрол, след което те имаха възможност да го наблюдават лично в пленарна зала.
С народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област учениците разговаряха за законодателната дейност на парламента, за работата в парламентарните комисии, зададоха десетки въпроси.
Гост на срещата бе и вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *