Стефан Апостолов с над 5 000 преференции

Сигнализират за неграмотен председател на СИК в Петрич
March 26, 2017
Община Сандански дари 1500 лв. и подаръци на първите родени от 8 години тризнаци
March 27, 2017

Над 5 000 са бюлетините с преференциален вот за Стефан Апостолов от гражданската квота в листата на ГЕРБ. Партия ГЕРБ е с повече от убедителна победа в общината. Над 70 % от гласувалите са гласували за ГЕРБ. Другите, основни претенденти за властта в държавата – БСП, едва прескачат в процентите към двуцифрено число.

В допълнение на респектиращата подкрепа за Стефан Апостолов от гласувалите в община Симитли са и немалкият брой бюлетини, отчетени като недействителни поради объркване на избиратели при гласуването.

С 5 000 плюс преференциални гласове, Стефан Апостолов, човекът на Симитли за парламента, от гражданската квота в листата на ГЕРБ, последен 22-ри номер, категорично участва в пренареждането на листата. Подкрепата за Стефан гарантира депутатското му място.

Към преференциалната подкрепа за Стефан Апостолов прибавяме преференции за Апостолов по справка на случаен принцип от протоколите на секционни комисии в Благоевград: средно 8-10% от гласовете за ГЕРБ са с преференция за Стефан Апостолов.

Значителна подкрепа в щаба на Апостолов и ГЕРБ Симитли очакват и от съседната община Кресна, от където също бе номиниран Апостолов за кандидат-депутат.

Стефан Апостолов спечели с много човешки послания, реалистични идеи и адекватни обещания. Идеята му е за силна социална подкрепа, за лоби за младите в парламента, за отстояване на основната му мисъл, смисъла му за участие в политиката и изборите: „Повече деца за България“. Апостолов е категоричен, че ще дарява от заплатата си парите за ин-витро процедури на семейства с репродуктивни проблеми, по негова инициатива партия ГЕРБ дописа в управленската си програма и приоритетите държавно финансиране на ин-витро процедурите за всички семейства, колкото опити са необходими.

Leave a Reply

Your email address will not be published.