Септември Симитли победи в сурова битка срещу Вихрен Сандански

С много песни, танци и игри деца и младежи от всички училища в Сандански отбелязаха в парк “Свети Врач” Световния ден на водата
March 22, 2017
Полиция тараши дома на В. Иванов – Роли многократно
March 23, 2017

Септември (Симитли) победи Вихрен (Сандански) в домакински мач от пролетния дял на Югозападната трета лига. При незадоволителна игра, футболистите на Спас Стоименов успяха да постигнат победата от 2:0, след над 90 минути игра. През първата част на срещата, симитличани имаха много добри положения, които играчите пропиляха с несъобразяване на ситуациите. Първото попадения падна в последната минута на продължението на първото полувреме, когато Хазуров отбеляза за 1:0.

В началото на втората част Септември излезе с гол разлика, без значителни положения, които можеха да променят резултата. В 67-мата минута на мястото на Смаил Креболиев, нова сила в отбора вкара Йоан Петров, а в 75-тата на мястото на Асен Топузов влезе Ибрахим Алим. Второто попадение в играта  падна чрез самостоятелен рейт на Анатоли Лулейски, като премина трима човека в наказателното поле и с голов пас Хазуров отбеляза  в 82-рата минута. Веднага след това Лулейски бе заменен от Кирил Георгиев.Така беше поставен и крайният резултат от 2:0.

Минути преди края Здравко Карадачки направи невероятен пропуск за отбелязване за трети гол в срещата.

Коментарът на Спас Стоименов  след мачът бе изчерпателен „Не мога да кажа, че съперника беше слаб Септември и Вихрен е дерби и винаги има заряд на такъв мач. Доволен съм от резултата, но от играта в много моменти не съм доволен. Имаме доста работа, да изчистваме и да ставаме по- добри. Най- важното са трите точки днес. Имаше хубави асистенции на Гущеров и Лулейски, които са можещи футболисти в нашия отбор. Обаче ме притеснява фаза защита и играта в средата на терена. Гостите имаха само едно положение през втората част и то заради наша грешка, тя ще бъде отработена. Срещу всеки отбор ще излизаме максимално концентрирани и с повече победи.“ В сряда 29- март Септември ще играе отложеният мач срещу Рилски Спортист.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *