Полиция тараши дома на В. Иванов – Роли многократно

Септември Симитли победи в сурова битка срещу Вихрен Сандански
March 22, 2017
Днес ще бъде слънчево време с максимални температури между 20° и 25°
March 23, 2017

Васил Иванов с прякор Роли, сподели пред vox64.com, че полицаи многократно го тирашат в дома му.

Кой е Васил Иванов- Роли?
Аз съм семеен човек с две деца – момиченце на 10 месеца и 5-годишен син. Имам бизнес от родителите ми – шивашки цех, хранителен магазин и барче, които се намират в село Вълково.

Каква е причините за многобройните тараши?
Честно казано полицията ме проверява за незаконни неща и какво ли не, а аз лично се занимавам със семейният ни бизнес, който родителите ми градят от години. Най-редовно без заповед идват в дома ми и го обръщат надолу с главата. След проверката установяват, че в домът ми няма нищо тревожно.

Как реагират семейството ти?
Синът ми, Румен не малко пъти се събужда с крясъци и страх от това да не бъдем отново неприятно изненадани от полицията. Веднъж когато той бе болен и се бяхме приготвили да го караме на лекар, полицията ни върна от входната ни врата за проверка, а синът ми се изплаши и се разплака. Жена ми вече е под стрес, от първият тираш до сега тя не спира да се плаши и да плаче като малко дете. Дори когато решим да се разходим по гр. Сандански, още на влизане в града ме спират за цялостна проверка.

Защо решихте да се обърнете към нас?
Нима според вас е нормално това нещо? Кажете ми вие как ще реагирате ако семейството ви е под постоянен стрес. След тези проверки ме е срам от околните и приятелите ми. Аз ли съм най-опасният човек в тази държава? Малко ли са престъпните хора, които крадат държавата и не си плащат данъците? Аз лично държа на изрядността на моите документи в бизнесът ми, както и добрите отношения с останалите бизнесмени. Ще се радвам полицията да обърне внимание на опасните хора в тази страна, а не на честни бизнесмени като мен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *