Септември Симитли и Кариана Ерден не се победиха

Община Сандански ще награди най-добрите си спортисти за 2016г.
February 3, 2017
Свободни работни места в област Благоевград
February 6, 2017

Днес Септември Симитли изигра втората си контрола през зимната пауза на стадиона в с. Склаве срещу Кариана Ерден. Играчите водени от А. Бачев и днес направиха реми 1-1.

В началото на двубоя и двата отбора се надиграваха в центъра на терена, но и тактически не се справяха един срещу друг. Едва в 28-та мин. падна първият изстрел за мача, който бе отправен от Септември.

В 32-та мин. А. Гущеров центрира от корнер към Б. Сандев, който намери очертанията на вратата и поведоха в резултата с 1-0 за Септември.

След полученото попадение във вратата на гостите, двубоят се отвори и стана по-агресивен в атака.

В 37-та мин. Р. Ангелов отбеляза красиво попадение от пеналтерията след грешка на голмайстора Б. Сандев. Играчът от Симитли изпусна нападателя Р. Ангелов, който с точен мерник прониза вратата за 1-1.

В последната минута от първата част Септември имаха възможност пак да поведат в резултата след убийствен удар на А. Гущеров, който уцели горната греда и излезе в аут.

През втората част двата отбора започнаха агресивно, но не си отбелязаха гол.

В средата на второто полувреме главният съдия, Й. Воденичаров започна да се разправя с треньора на Кариана за неотсъдено нарушение.

В края на двубоя резервният вратар на Септември Симитли нокаутира нападател от Кариана Ерден при единоборство в наказателното поле.

Краен резултат: Септември /Симитли/ 1-1 Кариана /Ерден/

Leave a Reply

Your email address will not be published.