Сандански ще е домакин на интернационален конкурс за красота през лятото

Младоженци избраха библиотека за сватбената си фотосесия
March 18, 2018
Еделвайс Поленица загуби като домакин от Полена
March 18, 2018

Сандански ще е домакин на петото юбилейно издание на интернационалния конкурс за красота Miss & Mr. Grand Sea World ’18. България се превръща в сцена на един от най-престижните конкурси за красота в света – „Miss & Mr. Grand Sea World 2018“ от 25 юни до 1 юли тази година.

За трети път в историята на конкурса той ще се проведе на територията на страната ни. След успешните домакинства на Пловдив и София през 2016 и 2017г., тази година форумът ще се проведе с любезното съдействие на Община Сандански. Международното събитие е включено в културния календар на общината.

Тази година Miss & Mr. Grand Sea World ’18 – Special Edition / Revolution ще се проведе под наслов #NoMeansNo – конкурсът се обявява против насилието над жените по цял свят. Първото предизвикателство към участниците е дефиле с национални носии в центъра на Сандански. Представянето по бански ще се осъществи край басейна на 5* хотел „Пирин“, където участниците ще могат да се насладят на своя едноседмичен престой в България. На бляскавия гранд финал участниците ще дефилират с официални облекла на сцената на Летния театър в Сандански. Сцената му ще се превърне в арена на красота, стил, талант, музикални изненади за публиката на конкурса, незабравими емоции, професионализъм и още нещо.

Моделите ще пристигат в България от различни краища на света за участието си в международния форум. Все още тече регистрацията за участие, а до този момент регистриралите се са представители на Албания, Алжир, Азербайджан, Бенелюкс, Белгия, Босна и Херцеговина, Бразилия, България, Канада, Косово, Индия, Италия, Япония, Холандия, Унгария, Мексико, Мианмар, Непал, Холандия, Португалия, Русия, Сърбия, Южна Африка, Испания, Шри Ланка, Турция, Украйна и Великобритания.

Miss & Mr. Grand Sea World стартира в Латинска Америка и вече 24 години успява да се наложи като един от най-успешните конкурси за красота по света. От 5 години конкурсът се провежда на територията на Европа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.