Младоженци избраха библиотека за сватбената си фотосесия

Мъж се хвърли в крайпътна канавка край Сандански
March 18, 2018
Сандански ще е домакин на интернационален конкурс за красота през лятото
March 18, 2018

Младоженците Ива и Радмил, които в петък сключиха граждански брак, избраха да излязат от клишето и направиха сватбената си фотосесия в пернишката библиотека. Никоя двойка досега не е избирала интериора на библиотеката за сватбените си снимки и това се случва за първи път. Идеята за това е на младоженката, която работи като учителка в детска градина „Райна Княгиня ”.

„От малка обичам книгите, мирисът на място като библиотеката, а любимата ми приказка е „Красавицата и звярът”. Затова винаги съм знаела, че човекът до мен трябва да бъде вътрешно красив”, казва Ива.
Тя се запознава с Радмил преди седем месеца. Той е от Батановци и работи в автосервиз. Казва, че не е толкова четящ, колкото е Ива, но му харесала идеята за снимките в библиотеката.
Двамата позираха пред фотообектива сред лавиците от книги с голямо удоволствие. Казаха, че след време с радост  ще показват на децата си снимките от сватбата.
„Искам да възпитам децата ни в любов към книгите. Книгите са знание, фантазия, чрез тях можеш да отидеш навсякъде по света, без да си излязъл от стаята”, категорина е  Ива.
На сключването на гражданския си брак Ива и Радмил бяха поканили само кумовете си. Веднага след като се снимаха,  щастливците потеглиха за Банско, където са избрали да празнуват, а библиотекарите от РБ „Св. Минков” им пожелаха дълъг и щастлив семеен живот.
източник: kmeta.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *