Първата точка за ,,Еделвайс – Цветанов’’ с. Поленица е факт

“Спартак” Склаве писа отличен на ФК “Левуново”
March 12, 2017
Пътните настилки в област Благоевград са мокри и хлъзгави
March 13, 2017

futbol haftanin programi 2 6643723_4021

“Еделвайс – Цветанов” с. Поленица направи равен със “Локомотив” с. Дамяница в първата среща от втория полусезон на градския стадион в гр. Сандански. На срещата присъства и кандидатът за народен представител А. Манолев, който подари по една топка и на двата отбора.

Отборът на И. Цветанов поведе още в началото на мача, с техничен изстрел в ъгъла на вратата, дело на С. Иванов.

Гостите бързо върнаха едно попадение реализирано от А. Николов за 1-1. След това ,,Локомотив’’ Дамяница вкараха още два гола поради неразбирателство в защитата и грешка на вратаря А. Коларов, които бяха дело на Г.Надеждев (Горгуц) и А. Николов.

Отборът на домакините обаче доказваха с всяка минута, че могат да вкарат втори гол и го направиха от дузпа, която беше реализирана от капитана – Д. Локов. Съдийските грешки в мача също бяха налице като за с. Поленица не беше дадена поне още една дузпа. Преди почивката резултат бе 2-3 за гостите от с. Дамяница.

Второто полувреме изцяло бе за домакините, които владееха топката повече. По средата на полувремето падна и изравнителното попадение дело на Г. Мицев.

,,Еделвайс – Цветанов’’ с. Поленица изпуснаха победата, но спечелиха много важна точка в актива си. След историческата точка момчетата на И. Цветанов са готви за люта битка при гостуването си на ,,Изтребител’’ с. Ново Делчево на 19 март.

След победата, кмета на с. Поленица Г. Цветанов вдигна банкет на своите играчи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *