Прекрасна инициатива на МГЕРБ област Благоевград „Да пуснем корени в България“

СБС и община Сандански “За един по-чист град”
April 8, 2017
Цветан Цветанов заедно с кмета на Сандански К. Котев и новоизбрания народен представител А. Манолев се включиха в инициативата „Да пуснем корени в България”
April 9, 2017

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че за него винаги е удоволствие да участва в инициативата “Да пуснем корени в България”, която има ясно послание към всички млади хора в страната. “Радостен съм, че освен традиция за МГЕРБ инициативата се превръща и в традиция за младите хора в региона и в страната”, каза Цветан Цветанов. Младежите от ГЕРБ в Благоевградска област провеждат тази инициатива за девета поредна година. Нейн основател е кметът на Враца Калин Каменов, който и тази година бе заедно с младежите от ГЕРБ.

„Всяка година паркът се променя и става по-приветлив. Вече сме засадили над 500 различни дръвчета, тази година засадихме по 11 фиданки, явор и чинар в чест на 11-тата постигната изборна победа на ГЕРБ”, уточни областният координатор на МГЕРБ- Благоевград Венцислав Хросинков. „Тази инициатива носи едно основно послание към младите хора – да обичат родината си, да покажат, че имат сили и хъс да останат тук и да работят за промяната на България”, заяви областният координатор на ГЕРБ и избрана за народен представител Даниела Савеклиева. Младежите от Благоевградска област подариха на Цветан Цветанов по случай именияму ден икона на Света Петка – покровителка на храма на баба Ванга.

В инициативата взеха участие още евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, членовете на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ, както и избраните за народни представители от ГЕРБ Георги Динев и Александър Манолев.

текст: novinite.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *