Цветан Цветанов заедно с кмета на Сандански К. Котев и новоизбрания народен представител А. Манолев се включиха в инициативата „Да пуснем корени в България”

Прекрасна инициатива на МГЕРБ област Благоевград „Да пуснем корени в България“
April 9, 2017
Седемте причини заради, които ще си остана вечен фен на “Тийнкомеди”
April 9, 2017

Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов заедно с кмета на Сандански Кирил Котев и избрания за народен представител Александър Манолев засадиха днес дръвчета в местността Рупите, при храма “Св. Петка Българска” по случай големия български празник Цветница. Инициативата е на Младежи – ГЕРБ и е под надслов „Да пуснем корени в България“.

„За мен винаги е удоволствие да участвам в инициативата „Да пуснем корени в България”, която има ясно послание към всички млади хора в страната. Радостен съм, че освен традиция за МГЕРБ, инициативата се превръща и в традиция за младите хора в региона и в страната”, каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Младежите от ГЕРБ в Благоевградска област провеждат тази инициатива за девета поредна година, като до днес са засадени повече от 500 дръвчета. Неин основател е кметът на Враца Калин Каменов, който и тази година отново се включи в нея.
„Това е един от най-добрите начини да отбележим големия български празник Цветница. За мен е много важно посланието, че именно нашият красив регион е домакин на тази толкова силна и устойчива традиция на МГЕРБ, която не само се запазва през годините, но и се разраства“, каза Александър Манолев. Той, заедно с приятели и съмишленици от Сандански, засади плодови дръвчета и закачи мартениците си на тях за здраве и добра година.
Повече от 100 човека дойдоха, за да се включат в инициативата „Да пуснем корени в България“. Сред тях бяха и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, членовете на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ, както и избраните за народни представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева и Георги Динев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.