Повече от 100 симпатизанти и съмишленици се събраха, за да подкрепят кандидата на ПП ГЕРБ в област Благоевград Александър Манолев

Дъжд от картони и нулево равенство между Вихрен и Пирин Разлог
March 4, 2017
Силната игра на И. Мицански в Полша продължава
March 6, 2017

Сред гостите бяха кметът на Сандански Кирил Котев, известният бизнесмен Стефан Шарлопов, представители на КРИБ и работодатели от региона

 

Кметът на Сандански Кирил Котев, известният бизнесмен Стефан Шарлопов, членът на КРИБ Георги Милев, заедно с повече от 100 симпатизанти и съмишленици се събраха, за да дадат своята подкрепа за Александър Мнолев, кандидат за народен представител на ПП ГЕРБ в област Благоевград.

„Александър Манолев е един от истинските ми приятели, с когото винаги сме говорили за съзидание, когато сме обсъждали бъдещето на България. Той е един достоен българин, който се е доказал с делата си и аз съм длъжен да застана с името и лицето си зад него“, каза Стефан Шарлопов. В политиката трябва да виждаме повече образовани и подготвени хора и да даваме гласа си за личности, които познаваме и от които можем да изискваме, стана ясно от думите му. „Александър е неразривно свързан с този край, а общото между нас е, че искаме да останем в България и тук да растат нашите деца“, допълни още Стефан Шарлопов.

„Това е кандидатът, който искаме да представлява Сандански в бъдещия парламент“, каза кметът Котев. Той подчерта, че през годините Александър Манолев винаги е помагал на общината и за него като кмет е много важно да има подкрепа в София. „Призовавам ви на 26 март да гласувате за нашия кандидат, за човек, който се е доказал, и на когото можем да разчитаме“, обърна се Кирил Котев към гостите.

„На България трябват хора, които могат да ръководят. Вижте автобиографията на Александър Манолев и ще се уверите колко много е постигнал за възрастта си“, каза Георги Милев, член на КРИБ.

Александър Манолев благодари на всички за подкрепата. Той подчерта, че ще се стреми да води честна и открита кампания, в която да покаже на хората за какво ще работи, ако бъде избран. „На тази кампания популизмът взима невиждани размери. Ние трябва да се противопоставим на него, като казваме на хората истината, поемаме реални ангажименти и имаме ясна визия как да ги реализираме“, каза кандидатът за народен представител.

Александър Манолев е подреден на 5-то място в листата на ПП ГЕРБ за област Благоевград, като хората, които искат да дадат подкрепата си за него, трябва да направят това преференциално в интегралната бюлетина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *