Дъжд от картони и нулево равенство между Вихрен и Пирин Разлог

Тъжна вест! Издъхна 18-год. Гергана блъсната от влак в благоевградския кв. Струмско
March 4, 2017
Повече от 100 симпатизанти и съмишленици се събраха, за да подкрепят кандидата на ПП ГЕРБ в област Благоевград Александър Манолев
March 5, 2017

Днес се изигра футболната среща между Вихрен Сандански и Пирин Разлог от 19-ия кръг на Югозападна Трета лига.

Днешният двубой се изигра на градският стадион в Сандански пред не повече от 100 човека. Една от причините е неудобният час за зрителите на българския футбол. По същото време се играеше дербито на България, а именно Левски и ЦСКА.

Домакините започнаха срещата със самочувствие след победата като гост на Ботев Ихтиман, а гостите защитаваха вратата си.

Първата възможност се откри пред В. Захариев, който бе изведен по страхотен начин от В. Стоянов, но нападателя не намери очертанията на вратата.

В 13-та мин. главният съдия извади червен картон на С. Саватов, а след това и на И. Панчев. След разговор със страничния съдия бе отменен картона на капитана  С. Саватов. Едва от началото на двубоя на домакините се наложи да играят с човек по-малко. След преглед на видеозаписа от екипа на vox64.com разбираме, че съдията е напълно объркан. В. Захариев е играчът, който неволно закача с лакътя играч на гостите, а не И. Панчев.

През първото полувреме двата отбора се бореха за надмощие в средата на терена, но без успех.

В края на полувремето Г. Владимиров получи контузия, която го извади от игра, а на негово място се появи юношата И. Филчев.

През второто полувреме двата отбора не успяха да покажат по-различна игра от предходното полувреме. Играта се накъса след непрекъснатото спиране на играта за безсмислени нарушения.

В 76-мин. В. Стоянов се подигра със защита на гостите след невероятен дрибъл и финтира трима от тях, но в крайна сметка успяха да му отнемат топката.

Краен резултат: Вихрен Сандански 0-0 Пирин Разлог

Жълти картони за домакините: Б. Атанасов, И. Митрев, М. Стоев и В. Стоянов.
Червен картон за домакините: И. Панчев
Жълти картони за гостите: Зайденов, Стоев и Мавродиев.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *