Плувците от Сандански обраха медалите на международен турнир

Бунт или война е ситуацията в Харманли?
November 24, 2016
Студенти от Благоевград с благотворителна кауза
November 29, 2016

 

628 състезателя от 42 клуба ще участваха на третият Международен турнир „Пловдив“, който се проведе на 26 и 27.11.2016г. в басейна на спортен комплекс „Младост“ в Пловдив. Турнирът е организиран от пловдивският клуб „Спринт”.Освен български клубове, в състезаниeто  участваха и плувци от Турция, Македония и Косово.
За Михаил Кръстев от ПК”Вихрен” четирите старта от група В се оказаха със златни финали! Съотборникът му Августин Милев се пребори за два бронза. Благой Панайотов е четвърти и пети. Й.Пашалийски плува според възможностите си, а В.Косов записа първо участие на голямо състезание.
В група А участваха състезатели на ПК”Сандански”. Атанас Аврамов завоюва сребро и два бронза, Йордан Янчев – три бронза. Р.Кръстев се класира четвърти и пети, Анг.Арнаудов – три пети места, Т.Ватахова – две шести. На времената си плуваха Ил.Митрев, Ст.Булакиев, Ас.Димитров, както и участиците в група С – Н.Шапков, Ем.Георгиев, М.Митов. Щафетата в състав Аврамов, Арнаудов, Кръстев, Янчев е втора на 4х50 смесена и трета на 4х50 св.стил.

 

Треньорите В.Боцева, Б.Граматиков и А.Спиров благодарят на своите състезатели за положените усилия на много силния турнир при голяма конкуренция.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *