Обръщение на Александър Манолев към гражданите от област Благоевград

Шестокласничка от Симитли стана студентка в Свищов
March 31, 2017
Спортен комплекс “Левуново”: Инвестиция за 2 млн. лева, готов за 18 месеца
March 31, 2017

Уважаеми дами и господа,

Искрено благодаря! За доверието, за срещите, за откритостта! Вече са публикувани официалните данни на Централната избирателна комисия, които показват, че хората от Югозападна България категорично са дали доверие на ПП ГЕРБ като първа политическа сила. Пред нас стои важната задача да продължим и надградим всичко постигнато тук.

Бих искал да се обърна и към всеки от тези общо 6 703 човека, които са дали гласа си преференциално за мен. Приятели, благодаря Ви. Тази отговорност е още по-голяма и аз ще направя всичко по силите си да не бъдете разочаровани и заедно да постигнем реални резултати за България и за региона ни.

Изборите бяха сериозно предизвикателство. Сега предстои ново, много по-голямо. Хората искат да се работи на още по-високи обороти и да усещат резултатите от постигнатото в доходите си, в услугите, които получават, в начина си на живот. За мен е много важно и да не губим тази пряка връзка, която изградихме през последния месец. Затова ще намеря начин срещите ни да продължат, така както бе в хода на кампанията. Да разговаряме и обсъждаме – къде успяваме и къде трябва да положим още усилия. Предстои ни много работа и знам, че няма да е лесно. Но съм убеден, че заедно ще успеем да намерим реални решения за област Благоевград, реални решения за България!

 

С уважение и признателност,

Александър Манолев

Leave a Reply

Your email address will not be published.