Новоизбраният народен представител Александър Манолев и ГЕРБ – Сандански с инициатива за нуждаещите се за Великден

Дарение от Холандия за 300 нуждаещи се от Сандански
April 13, 2017
(Видео) Пълен обрат и победа за Вихрен Сандански
April 16, 2017

Около 300 души в затруднено положение в Сандански получиха неочакван жест на внимание – за всеки от тях бе подготвена кошница с традиционните за Великденските празници хранителни продукти за трапезата им. Сред тях бяха и 22 деца останали без родителски грижи, хора с увреждания, тежко болни и самотно живеещи. Инициативата е на избрания за народен представител Александър Манолев, става ясно от писмата, с които се подаряваше всяка от кошниците. За тяхната подготовка и доставяне се включиха както доброволци от ГЕРБ – Сандански, така и кметът на общината Кирил Котев.

„В навечерието на най-големия християнски празник, моля приемете този скромен жест на уважение към Вас и близките Ви. Нека надеждата на тези светли дни да ни даде сили, да ни обедини и да ни направи смирени и по-добри. Да има доброта и уют в домовете ни“, бе написал Александър Манолев на всеки от хората, които получиха подаръка за Възкресение.

Пакетите съдържаха не само традиционните козунаци и боядисани великденски яйца, но и други хранителни продукти. За най-малките имаше и шоколадови зайчета. Желанието на ГЕРБ – Сандански е тази инициатива да се превърне в ежегодна и постепенно да се разширява кръга от хората, до които достига.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *