Нов тото милионер в Благоевград

Чуждата филмова продукция в гр. Мелник и с. Хотово приключи успешно
April 28, 2017
Програма – Празник на град Петрич
April 28, 2017

Благоевград има пореден тото милионер. Късметлия уцели джакпота в играта 6/42 на спортния тотализатор. Точната сума, която печели, е 1 663 872 лева.

Щастливецът е пуснал своя фиш с две попълнени колонки за 1,20 лева в тото пункта в един от най-големите благоевградски квартали – „Струмско“. От спортния тотализатор уточниха, че до един месец късметлията трябва да се появи и името му ще бъде обявено. „Може още днес да дойде и да представи печелившия фиш”, каза Светлин Бонев от БСТ в Благоевград.

Това е най-голямата сума, печелена в тото пункта в квартал „Струмско” до момента. Там никога досега не е удрян джакпот в нито едно от тегленията на спортния тотализатор. Бонев уточни, че големият джакпот в играта 6/49 от над 8 милиона лева остава и за него могат да пробват късмета си всички желаещи.

„Много е приятно усещането, че си дал фиш на човек, който е спечелил 1,6 милиона лева. Има вълнение и тръпка и у мен. Преди много години, на старите пари, тук жена от текстилния комбинат спечели 3 милиона лева. Пожелавам на късметлията, който и да е той, със здраве да си харчи парите”, каза Росица Корчева, която работи в тото пункта в квартал „Струмско”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.