Николай Урумов за втори път предизвика фурор в Сандански

Безплатна ортопедична диагностика на хората с увреждания в Симитли
March 14, 2018
1 милион евро за училището в Кресна
March 15, 2018

По-малко от година след гостуването на Николай Урумов в Сандански, когато с моноспектакъла си „Лалугер“ напълни залата на Дома на културата, той отново предизвика фурор с постановката „Методът Грьонхолм”. Този път с него на сцената бяха и актьорите Асен Блатечки, Светлана Бонин и Христо Бонин.

Публиката преживя с много усмивки историята на постановката на Жорди Галсеран, която разказва как протича кастинг в огромна и известна фирма за ръководна длъжност с апетитно възнаграждение. Подборът става чрез специално изработена процедура, наречена по името на шведския психолог “Методът Грьонхолм”.

Постановката се организира от Ивем Лайф със съдействието на Община Сандански, но до голяма степен се дължи и на личното желание на Николай Урумов по-скоро да се завърне в града ни. Първото му гостуване бе по покана на Александър Манолев и още тогава той не скри, че е останал с много позитивни емоции и че искрено го е зарадвало отношението на санданската публика. Затова и сега той е обещал пред него, че ще търси възможност да се върне отново в Сандански, колкото може по-скоро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *