Музикант направи серенада на любимата си пред цяло училище

“Огън от любов” в гимназията в Симитли
February 14, 2018
Показват личните вещи на Ванга
February 15, 2018

Талантливият музикант от НХГ “Св. Св. Кирил и Методи” Благоевград, Валентин Йосифов изненада с романтична серенада за Деня на влюбените своята любима – Любка Салмова, ученичка от ПМГ “Акад. Сергей П. Корольов” в областния град.

Пред погледите на стотици ученици и учители, той се обясни в любов на своето момиче, заявявайки, че я обича безумно много и повече от всичко на света изпълнявайки култовата песен от предаването “Море от любов”.

Идеята за изненадата не бе само Деня на влюбените, а и това, че днес те правят една година от както са заедно.

“Това което направих за нея е малко сравнение с това което заслужава, тя ме промени. От както Бубето е в живота ми, аз съм по-щастлив, вярвам в моите мечти, тя ме подкрепя във всякое мое начинание, както и в тежките моменти винаги е до мен. Мога само да каже, че я обичам адски много и това ще бъде завинаги” сподели Валентин след серенадата.

“Когато излязох на междучасието видях всички да гледат през прозорците, но си мислех, че може би учителите са приготвили нещо, изобщо не подозирах какво ми предстои да видя. Един от учителите ми каза да сляза по-бързо, че искал да заключи стаята, но нищо повече. Когато слязох на двора видях на вратата много хора, които снимат с телефоните и чух оркестър, но не вярвах, че е за мен. Когато се промуших между съучениците си видях Валентин да свири с приятелите си, а аз останах на място и не знаех как да реагирам. Чувството е неописуемо, ако кажа, че е страхотно определено ще е малко. Той винаги е правил всичко за да се чувствам щастлива, обичана, както и ме е подкрепял когато е трябвало да взимам трудни решения. Благодаря и на приятелите му, които бяха част от изненадата” сподели Любка за vox64.com.

Музикантите, които бяха част от серенадата са:
Тромпети: Валентин Йосифов, Дима Труфкин, Йосиф Йосифов
Акордеони: Стоян Дюлгеров, Мирослав Каратанчев
Китари: Антон Стойчев Николай Йовчев
Барабанче: Светослав Радев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *