Момиче от Сандански бе ухапано от улично куче

Току- що Динко поиска да бъде чут от цяла България! Във „Фейсбук“ каза..
July 12, 2016
Съдът отмени новите цени на винетките
July 15, 2016

Изабела Ф. е момиче на 20 г. от град Сандански. Момичето заяви, че в събота вечер докато разхождала кучето си е била нападната от улично куче. За хората, които не я познават ще отбележим, че младата девойка обича домашните животни. Самата тя има мини зоопарка у тях където отглежда домашните си любимци. Не малко пъти Бела е помагала и на улични кучета, които е хранела от собственият си джоб. Самата тя на няколко пъти се е опитвала да каже пред управляващите, че желае да има приют за уличните животни.

“Заради глупавите изказвания на доста хора съм длъжна да кажа, че аз не претендирам за евтана13680962_1014531818615042_8062840229597499069_nзия на безпризорните кучета, а за адекватна намеса от страна на общините и държавата… Нали всички са с претенции за съвременно, европейско мислене и разбиране, а защо тогава не го вкарате в действие това мислене…??? Европейските страни не постъпват така… Те не откриват решение на проблема в евтаназията… Крайно време е да се разбере, че нито едно животинче не е виновно, че някой си малоумен ЧОВЕК е позволил неговото раждане и след това го е оставил на произвола… Равностойно на това е взимането/ купуването на куче, което гледате година, две и в момента, в който Ви писне го пускате ей така… Къде е общината…??? Къде е държавата…??? Къде изобщо са законите…??? Не подлежат ли тези случаи на Вашата намеса…??? Къде е контрола в цялата ситуация, че нещо на мен лично ми се губи…?!? Използвайте мисленето си по ЕВРОПЕЙСКИЯ начин, за да проумеете, че за щетите причинени ни от бездомните животни сме си виновни само и единствено ние хората… Разберете, че това е начинът на животинчето да се бори за оцеляване… И пак повтарям ако държавата и общините си вършат работата както трябва, няма да се стига до такива инциденти…!!!!” каза Изабела пред vox64.com

 

1 Comment

  1. За животните says:

    И ти какво си мислиш, че от утре ще почнат да си строят приути и харата ще си вземат кученца от тях.Точно обратното заради изказването ти още сега ще се организират групи за избиване на животните защото виждаш ли е по-евтино и по-лесно.И мене ме е хапало куче, но не съм се жалвала, а точно обратното продължавам да ги защитавам!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *