Министър Красен Кралев награди Атанас Свисов за постигнатото в Бахрейн

Представят възможностите за инвестиции в индустриална зона Сандански пред най-големият индустриален съюз в Европа
November 23, 2017
Петричката болница с нов дълг от над 50 000 лв.
November 24, 2017

Министърът на младежта и спорта г-н Красен Кралев връчи почетни медали на ММС на световните шампиони по ММА от първенството в Манама (Бахрейн) Делян Георгиев (кат. до 65,8 кг) и Атанас Свисов (кат. +120,2 кг) и на старши треньора на националния отбор Александър Чухрай.

В шампионата участваха състезатели от 51 държави, което го прави най-масовия в историята на смесените бойни изкуства (ММА). България бе представена от 8 състезатели, а двете световни титли наредиха тима ни на 4-то място в отборното класиране. След първенството страната ни запази второто си място в Световната ранглиста на международната федерация по ММА.

С двата златни медала Българската федерация по ММА вече има 30 отличия от Световни и Европейски първенства за мъже и жени.

“Като Председател на БФ ММА изразих задоволство от представянето и надежда, че Делян Георгиев, който през тази година има и европейска титла, ще бъде оценен от спортните журналисти и ще намери място в десетката на Спортист на годината 2017” сподели Станислав Недков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!