Кристо и Дуен Авеню сред звездите на Bg Music Festival

Беласица спъна Вихрен по пътя за оцеляването
May 28, 2017
Заключителна фаза на проекта „THESPOT”
May 29, 2017

Звездната програма на първия BG Music Festival се обогатява с още любими изпълнители. В Галавечерта на 10 юни на сцената на Летния театър в град Сандански освен Гери-Никол ще се изявят дует Авеню и Кристо.

Най-популярният мъжки поп дует Авеню ще представят своите хитове през годините. Боби Иванчев и Заки Соколов стартират заедно музикална кариера през 1989 г., а успехите им са феноменални. Те бързо се превръщат любимци на публиката, а  песните им са обичани от няколко поколения българи.

Рап идолът Кристо пък ще зарадва почитателите на хип-хоп-а с микс от най-добрите си парчета. Той е един от ярките представители на този жанр и има в кариерата си колаборации с най-популярните дами на r’n’b сцената у нас.

Гери-Никол както винаги ще изненада с невероятно сценично присъствие. Атрактивната изпълнителка ще представи пред публиката своите песни, които са начело на всички класации. Тя ще презентира на сцената и най-новия си хит “One of a Kind”.

По време на Галавечерта ще бъдат обявени победителите в BG Music Festival и ще бъдат връчени наградите. Песните, достигнали до финала на форума са 21 на брой и всички те ще бъдат представени на сцената на Летния театър в град Сандански предишната вечер – 9 юни. Тогава специален гост ще бъде хитмейкърът Криско, който ще представи специална програма с най-големите си хитове.

 

Организатори на събитието са BG Music Channel, Music Media Cluster и Община Сандански.

Билети за събитието можете да намерите в Eventim и партньорската мрежа.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *