“Кмете, виж!” е новата иновативна платформа за подаване на сигнали в Сандански

Стотици взеха участие в туристически поход „По стъпките на Самуиловите воини“
October 2, 2017
Благотворителна прожекция на филми под надслов „Да помогнем на едно семейство“
October 3, 2017

Нов, лесен и модерен начин за връзка с община Сандански при възникване на проблем се въвежда от днес.

Иновативната платформа „Кмете, виж!“ ще дава възможност за подаване на сигнали от всякакво естество през уеб адреса – www.kmetevij.com, който вече е ситуиран в официалната страница на община Сандански и дава възможност за директен достъп или чрез сваляне на мобилното приложение – „Кмете, виж!“.

При подаване на сигнал чрез платформата информацията се изпраща до сървър, който в зависимост от няколко критерий и ключови думи, автоматично класифицира проблема и го насочва към общинска администрация. Сигналът се завежда автоматично в документооборотната система. Потребителят, подал сигнала предоставя контакти, чрез които ще получава информация за статуса на проблема.

Новото мобилно приложение позволява по всяко време, включително и със снимка, да се сигнализира за проблем, без да е необходимо да се посещава общинска администрация или да се търси точния телефон на съответната дирекция или отдел.

Обратната връзка улеснява гражданите на община Сандански и скъсява разстоянието гражданин – община, което е ключово за  добрата работа на общинските администрации и доверието към тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published.