Благотворителна прожекция на филми под надслов „Да помогнем на едно семейство“

“Кмете, виж!” е новата иновативна платформа за подаване на сигнали в Сандански
October 3, 2017
Отбелязаха 70-годишнината на Гранично поделение Петрич
October 3, 2017

Благотворителна прожекция на филм под надслов „Да помогнем на едно семейство“ ще бъде направена в Благоевград. Събитието ще се състои на 3 октомври (вторник) от 18:00 часа в зала „22-ри септември“.
Даренията, които ще се съберат от благотворителната инициатива ще отидат в град Тетевен в помощ на Любомир Райков. Любомир е на 5 години и е с диагноза Детска церебрална парализа и епилепсия – Синдром на Уест. За 2017 год. турските специалисти планират по-интензивна терапия, поради което са предвидени пет курса рехабилитация. За лечение, път и престой в Турция ще са нужни 30 000 лв.
Възможностите за дарение в подкрепа на Любомир са няколко. При закупуването на продукти с логото на кампанията от www.portokal.bg 50% от стойността на продукта ще отидат в сметката на Любомир. Дарение може да се направи чрез смс с текст DMS LUBOMIR на номер 17 777, както и с превод по банкова сметка. Данните на сметката са:
Банка ДСК ЕАД
Титуляр: Любомир Райков Райков
IBAN на сметката: BG14 STSA ‎9300 0022 1421 25
BIC: STSABGSF

Благоевград е третият пореден град от дарителската кампания. „Нека да помогнем на едно дете“ ще обиколи страната в рамките на месец октомври, като на 23 октомври ще бъдат гости в град Ниш, Сърбия.
Целта на кампанията е всяка година да се подкрепя едно нуждаещо се дете от българско семейство чрез прожекции на късометражни филми. Организатори на събитието са „Future Leeway Movies“/ FLM. Те имат амбицията да организират кампанията „Нека да помогнем на едно българско семейство“ всяка година, като 2017г. е втората поредна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.