Клуб по художествена гимнастика „Пирин“ – Благоевград с множество медали

Инцидент на пътя уби лекарката на с. Крупник
March 7, 2017
Държавен служител уби куче пред стопанката му
March 7, 2017

13 медала спечелиха талантливите грации от Клуб по художествена гимнастика „Пирин“- Благоевград от първото си участие за годината. Те успяха да впечатлят жури и публика в I Национален турнир по художествена гимнастика „Ангелите на България“, който се проведе в зала „Арена Армеец“ в столицата- „Angels Cup“.

Малките ангели на красивия спорт показаха умения в съчетанията, красива хореография и изящни движения. Над 400 грации от 22 клуба от България, а също и момичета от Швейцария, представиха своите съчетания в малката зала на „Арена Армеец“. Благоевград се представи блестящо и извоюва 6 златни, 5 сребърни и два бронзови медала.

Малките гимнастички на Клуб по художествена гимнастика „Пирин“- Благоевград спечелиха в ансамбловата надпревара първо и второ място и взеха златото и среброто. В индивидуалното състезание най-малките Християна Христова и Даная Митева са на трето място и бронз. Най-голяма изненада бе поднесена от дебютантката Елена Дулева, която извоюва златото с прецизно, красиво и елегантно изпълнение.

Момичетата си направиха снимки за спомен със световната шампионка Симона Пейчева и двукратната вицесветовна шампионка Кристина Ташева. Община Благоевград пожелава успешна спортна година на младите благоевградски „златни момичета“ и много медали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *