Инцидент на пътя уби лекарката на с. Крупник

Галин и Емануела “взривяват” с “5,6,7,8”
March 7, 2017
Клуб по художествена гимнастика „Пирин“ – Благоевград с множество медали
March 7, 2017
56-годишна лекарка от с.Крупник е починала, след като била прегазена в Симитлийско. Тежкият инцидент станал снощи на Е-79 в района на Брежанска детелина. Райсат Станишева била намерена, лежаща в безпомощно състояние на платното. Докторката е транспортирана в благоевградската болница с тежки травми, където по-късно починала.
Д-р Станишева е известна в цялата симитлийска община. Работела като джипи в Крупник. Кметът на селото Иванка Чакалска уточни, че е била на мястото на инцидента  сутринта. „Станишева се е прибирала от Благоевград. Спукала гума, заключила колата и се върнала да търси помощ, но намерила смъртта си. Нелепа смърт, а беше много мъжко момиче”, каза Чакалска, като изказа съболезнования на близките й.  Лекарката е рускиня,  живеела над 40 години в Крупник. Омъжена, съпругът й е пенсионер. Имат две големи деца, които са в чужбина.
Лекият автомобил, ударил жената, е напуснал местопроизшествието. Двамата младежи, пътували в колата, избягали. По-късно униформените установили, че лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 23-годишния П.Д. от Петрич и пътник в него Д.П./26г./ от с.Кулата, движейки се в посока от Симитли към Кресна е блъснал 56-годишната лекарка. Водачът на автомобила и спътникът му са задържани за 24 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!