Кирил Божкилов: Време е да заемем позиция и да гласуваме за личности

Александър Манолев: България има нужда от стабилност
March 24, 2017
Инвестират се 4 млн. лв. за утвърждаването на Сандански като една от най-добрите СПА дестинации
March 24, 2017

Кирил Бошкилов е Художник, карикатурист, живописец

Правил е повече от 40 изложби. Участвал в повече от 50 международни и национални пленери (рисуване на открито). Участник във всички национални и регионални изложби на живописта и карикатурата. Има редица награди в България и чужбина, сред които Награда от Национална изложба на живописателя, Награда от Национална изложба на карикатурата; I награда – град Истанбул и др.

 

Потърсихте ни да изразите подкрепа за бъдещите избори. Какво ви мотивира това?

Да, бих искал да призова хората и приятелите си да застанат зад един конкретен човек – Александър Манолев. И аз, като много други, съм уморен от обещания и избори.  Но във времето се убедих, че когато не взимаш категорична позиция, тогава друг решава вместо теб. Не вярвам на обещания, но вярвам на конкретни личности, които с цялата си биография могат да гарантират, че ще изпълнят поетите ангажименти. Затова смятам, че е време да вземем ясна позиция и да подкрепим някой, който показва, че иска и може да работи. Както казах за мен този човек е Александър Манолев и аз ще дам гласа си за него с преференция.

Това означава ли, че призовавате хората да гласуват за ГЕРБ?

Аз вярвам, че политическите убеждения на човек са нещо съкровено. Аз имам своите, но други със сигурност не ги споделят. Затова не си позволявам да агитирам за дадена партия. Но мисля, че дошло време, дори да направим компромис с политическите си пристрастия, в името на това да имаме собствен глас в парламента. Някой когото познаваме и от когото ще можем да изискваме. Затова аз искам сам да реша кой ще е този политик.

От кога познавате Александър Манолев, познавате ли го като човек?

Запознахме се скоро на една изложба, която организирахме в село Поленица. Там имах възможност да разговаряме и разбрах, че той има конкретни идеи как да развиваме туризма, чрез културата, как да се насърчават подобни прояви. Впечатлен съм и от биографията му – да владееш толкова чужди езици е богатство, завършил е един от най-добрите икономически университети в света. Върнал се е в България, за да се реализира тук. Както всички останали хора и аз виждам кампанията, която прави и смятам, че това е един смислен човек, който заслужава доверие. Затова съм решил да го подкрепя. Надявам се и повече хора да го направят, защото ние българите винаги намираме за какво да се караме и да се делим. Аз смятам, че сега в нашата община имаме много добра възможност да се обединим в лицето на Александър Манолев и не трябва да я пропускаме.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.