Живко Иванов награди най-добрите бизнес идеи измежду 40 участници от България и Македония

Пътуващата фото изложба отличи своите победители в конкурса
December 1, 2017
БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ! Река Санданска Бистрица преля
December 1, 2017

На 30-ти ноември и 1-ви декември в град Сандански се проведе заключителната конференция на проект „Повишаване на потенциала за предприемачество и перспективите за заетост на младите хора чрез изграждане на капацитет и работа в мрежа” (Start-up Academy), който се изпълнява от Бизнес информационен и консултантски център – Сандански в партньорство с Туристически съюз – Струмица.

По време на конференцията финалистите в Академията за предприемачество „Start-up Academy” oт България и Македония представиха своите завършени бизнес идеи пред представители на местния бизнес, водещи социални и бизнес инициативи като Junior Achievement , Reach for Change и Фондация „Каузи“ – България, техните учители и ментори.


В Академията се включиха 40 младежи от България и Македония, които преминаха през серия от обучения, които имаха за цел да развият техните бизнес и презентационни умения. Най-добрите бизнес идеи на младежите от двете държави бяха наградени от организаторите на инициативата, както и учителите помагали им през цялата време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *