Йордан Янчев стана рекламно лице на спортен онлайн магазин

Борец от с. Катунци премина през болничното легло за да усети нотите в себе си
June 29, 2018
Усмихната и засмяна всяка сутрин за ученици и учители
June 29, 2018

Sport Depot, официален представител на Speedo за България и Румъния, подписа спонсорски договор за срок от 2 години с 16-годишния талант Йордан Янчев.

Започнал да тренира плуване след неуспешен опит с футбол и карате на 7 години. През свободното си време обича да играе баскетбол. Тренира в Плувен Клуб „Сандански“ с треньор Божидар Граматиков. Завоювал е над 30 рекорда във всички възрасти, включително и при мъжете. Общият брой на медалите му е около 300. На последните Балкански игри Янчев се завърна с 3 титли и общо 6 отличия. В дългосрочен план целта му е да спечели медал от Олимпийските игри през 2024 г. и от Световното първенство на 400 м свободен стил.

Бранд мениджърът на Speedo, Светослав Налбантов е изключително впечатлен от плувеца: „Йордан е талантлив и дисциплиниран млад човек. Плуването му е възхитително, а увереността, с която го прави – смайваща. Когато е във водата, той сякаш лети. Взима медали с лекота, не се плаши от предизвикателства. Йордан е вдъхновение!“.

“В Sport Depot сме очаровани от Йордан Янчев и дълбоко вярваме в неговото светло бъдеще. Днес и занапред, ние ще подкрепяме амбициозните му цели и искрено ще се радваме на всички негови успехи”, споделиха от Sport Depot

Leave a Reply

Your email address will not be published.