Борец от с. Катунци премина през болничното легло за да усети нотите в себе си

Четири дни ,,Балканско Веселие” в Сандански
June 29, 2018
Йордан Янчев стана рекламно лице на спортен онлайн магазин
June 29, 2018

Костадин Попов по настояще е в Марсилия (Франция), където работи като монтажист на асансьори, но през почивното си време е зает с творческа дейност, а именно музиката. Родом от с. Катунци преминал през много житейски изпитания. А ето и неговата изповед:

Написах първият си текст през 2011 година – бях на около 14 години. Още си спомням тясната стая в общежитието, евтиния телефон, на който си бях пуснал песента на Eminem – Not Afraid и зараждането на онова чувство в стомаха, което ме накара да взема една от тетрадките си и да опитам да напиша нещо римувано.. Е признавам не беше от най-добрите поезии, но както и да е.

Родом съм от село Катунци, но в седми клас ме приеха в спортното училище на ЦСКА в София със спорт борба кл. стил – там завърших средното си образование. Обичам страшно много борбата, но едва на 17 години си прецаках бъбреците и се започна едно ходене по болници и поради лекарска забрана се наложи да преустановя спортната си дейност. Първоначално наистина се бях отчаял, наистина заболяването носеше със себе си тежки последствия, но си дадох сметка, че трябва да продължа живота си. Това ме направи още по-силен, по-позитивен и по-усмихнат.

Част от текста в първата ми издадена песен “Оставете оръжията” е писана на болнично легло и чак след година и половина я записах. В крайна сметка в момента няма и следа от заболяването и смея да твърдя, че позитивното мислене и музиката ме излекуваха.

Музиката е като силен вятър, който те поема, вдига те и те запраща някъде далеч от проблемите и болките! Е, точно това ме накара да правя музика. Всяка една буква от текстовете ми съдържа частици от сърцето ми. Правя го най-вече за себе си, но ще се радвам ако и други хора успеят да уловят тези емоции от песните ми. Занапред мисля да продължавам ” в същия дух” и да правя музика, която ще кара хората да повярват в себе си, да ги кара да се замислят за случващото се около тях и най-вече да ги зарежда с позитивизъм!

Ето и новата му песен:

Leave a Reply

Your email address will not be published.