Голово шоу между Левуново и Спартак Склаве

Катунци стартира сезона със загуба от Долно Осеново
March 18, 2018
Сандански се включва в “Часът на Земята”
March 19, 2018

Футболистите от Левуново и Спартак Склаве предоставиха голово шоу на наблюдаващите ги зрители в днешната футболна среща изиграла се на мокър терен, който бе удобен и на двата отбора.

Срещата започна с две бързи попадения за отбора на домакините, които вкараха в 3-та и 5-та минута. Първи се разписа Стефан Пачов, а след това и Васил Филчев. В края на първата част гостите върнаха едно попадение, което бе реализирано от Стойчо Секулов. На полувремето треньора на гостите и кмет на с. Склаве – Павел Пъхнев направи смяна, с която да потърси обрат в резултата. На терена се появи Васил Феридаров, който е голмайстор на отбора.

Второто полувреме гостите увеличиха преднината си с гол на Васил Филчев. Няколко минути по-късно Васил Феридаров намери по страхотен начин Стойчо Секулов, който със летящ плонж намали резултата на 3-2. След плонжа Стойчо Секулов бе заменен от Николай Георгиев заради контузия.

Гостите започнаха да поглеждат по-често към изравнителното попадение и то не се забави много. Костадин Николов вкара за 3-3. По средата на втората част домакините поведоха с 4-3, а точен този път бе Благой Шумов.

Годтите все пак не се предадоха и търсеха всякакви възможности за изравнителен гол. В 89-та мин. Георги Бакалски вкара страхотно попадение, което оформи крайният резултат 4-4. След края на срещата двата отбора се поздравиха за страхотна битка.

Leave a Reply

Your email address will not be published.