Форд на газ пламна в движение на Е-79

Буря повали един от символите на Коларово
June 15, 2017
В ОБЩИНА САНДАНСКИ БЕ ПРОВЕДЕН СЕМИНАР НА ТЕМА „ПРЕИМУЩЕСТВА И ПРОБЛЕМИ НА ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ПРОДУКТИ В ОБЩИНА БЕРОВО И ОБЩИНА САНДАНСКИ. ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТЯХНОТО РАЗВИТИЕ“
June 16, 2017

Форд “Фокус” с кюстендилска регистрация, движещ се на газ, пламна на излизане от бензиностанция на изхода на Благоевград, само бързата реакция на служители в автосервиз спаси водачката и пътуващото с нея дете.

Сигналът за инцидента е подаден в 17.30 ч. вчера от бензино и газ-станцията на в м. „Полигона” на изхода на Благоевград в посока Симитли.

На излизане от бензиностанцията на “Газпром” и преди включването му в трафика по Е-79, от предната част на Форда започнал да излиза дим. Един монтьор от намиращия се в съседство автосервиз видял дима и извикал на водачката да спре. Тя и детето й, излезли от купето, след което колата пламнала. Служителите на сервиза започнали гасенето с пожарогасители, изпръскали са около пет докато загасят горящия двигателен отсек. Предвидливо монтьорът спрял и подаването на газ. След малко пристигна и пожарна. Няма пострадали благодарение бързата реакция на служителите в автосервиза.

Двигателният отсек е унищожен, но купето не е засегнато заради бързата реакция. „Ако колата бе пламнала минута по-късно-след като се включи по Е79, не ми се мисли какво можеше да стане при този трафик”, обясни спасителят-автомонтьор.

На място пристигна и патрулка на „КАТ-Пътна полиция”, водачката се разписа, че не желае съдействие от страна на полицията. /БГНЕС

Leave a Reply

Your email address will not be published.