Фитнес модел релаксира по земите на Египет

Разлог отбеляза 105 години от Освобождението си
October 24, 2017
Общински съветници отпуснаха финансово стимулиране за спортните надежди на Сандански
October 25, 2017

Фитнес моделката на Сандански – Мария Влахова показа екзотично тяло в страната на “фараоните” и се наслаждава на горещи температури, златист пясък, пирамиди и разходки с яхти.  Ученичката от ПГ “Яне Сандански” получи екскурзията до Египет като подарък от своята майка- Павлинка.

“Заминахме на 21 октомври за Египет, след три дни разходки из тази красива страна, вече не искам да се връщам в България. Тук е толкова красиво, че човек, ако не го види няма как да разбере какво е чувството. Пирамидите са много по-величествени от колкото по снимките, на които съм ги виждала. Интересното за мене е, че мнозина хора пожелаха да се снимаме за спомен. Снимах се с най-различни хора, които ме попитаха за тайната на стройната фигура. Тепърва ни предстоят още позитивни емоции с моята любима майка, но определено това е мечтаната почивка след толкова тежки тренировки и лишения” сподели Мария.

Мария Влахова е 4-та на Републиканското първенство по бикини фитнес в категория жени. Тя е най-младата участничка в тазгодишното издание, което се проведе в София.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *