Димитър Маджиров е новият управител на Плувен комплекс „Пирин“ в Благоевград

ВАЖНО! Ремонтират участък в Кресненското дефиле, бъдете внимателни
November 8, 2017
Награди, торта и концерт белязаха 80 – годишния юбилей на читалището в с.Крупник
November 8, 2017

Димитър Атанасов Маджиров сменя досегашната управителка Валентина Атанасова, която е президент и треньор на Плувен клуб „Пирин“.

Съвместяването на ръководната позиция с треньорската стана причина за напрежение между плувните клубове и родителите на децата, които тренират в тях в закрития плувен басейн при VІІІ училище заради разпределение на коридорите за плуване между клубовете и времето за ползването им.

След серия от протести, включително и на сесия на Общинския съвет на Благоевград, преди няколко месеца В. Атанасова депозира в кметството оставката си като управител на комплекс „Пирин“.

Прицел на обществените коментари станаха назначения на роднини на досегашната управителка В. Атанасова в плувния комплекс, където брат й и неин братовчед  работят по поддръжката, малкият й племенник държи кафенето, съпругата на големия племенник е касиерка, а пък синът на братовчеда е спасител, като съвместява и работа като треньор в клуба й.

Новият управител на закрития плувен басейн е финансист и с организационен опит, очаква се той да започне работа на 10 ноември, тъй като чака да му изтече предизвестие за напускане на предишна работа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *