ДГ “Пролет” изпрати 105 деца завършили подготвителна група

Кирил Котев: Обмислям забраната на наргилета в община Сандански
May 31, 2017
Румен Пачов направи първа копка на частната автогара в Сандански
June 1, 2017

С тържествена церемония за децата от Детска градина „Пролет” бяха връчени удостоверенията за завършена подготвителна група. Голямото събитие се състоя в двора на детското заведение . Общо 105  деца от Випуск 2017  завършиха предучилищна група под ръководството на учителките   Галя Петрова, Лидия Георгиева, Марина Сидерова ,Анна Велева, Мария Василева, Стойка Соколова, Миропа Колева, Жанет Стоянова, Янка Булакиева,  Бойка Чопева и Борислава Цекова ,които в продължение на четири години се грижеха за тях ,за да придобият умения и знания, които ще са им необходими в училище.

Церемонията започна с тържествено посрещане на знамената на  Република България и ДГ”Пролет”  и с химна на Р.България , а след това прозвуча и химна на ДГ, Пролет“.

Децата от випуск 2017 тържествено предадоха знамето на ДГ,,Пролет“  на следващия випуск 2018 .Придружени от своите родители, децата минаха по червения килим и получиха първите си удостоверения,които им бяха   връчени от г-жа Чинкова, директор на ДГ”Пролет”.

Госпожа Чинкова поздрави бъдещите първокласници ,като им пожела много успехи в  училище.

Тя изказа благодарността на целия  колектива на ДГ,,Пролет“, и родителите за взаимната подкрепа и разбиране в общата грижа за децата през изминалите четири години.Заедно с удостоверенията на  бъдещите първокласници,родителите  получиха и  благодарствено послание,  което завършва с думите: ,,Горди сме заедно ,че те са на прага на първи клас и че са подготвени да покорят върховете на знанието.Знаем,че сме оставили частица от себе си в тях, защото ги обичаме. От цялото си сърце им желаем здраве и успехи!“

За доброто настроение на всички присъстващи на празника  допринесоха възпитаниците на школата по танци при ДГ”Пролет” с ръководител   г-жа Занчева.

На финала сцената на детската градина се изпълни с радостните и щастливи деца от випуск 2017 за  обща снимка и заедно пуснаха във въздуха балони с цветовете на националния флаг, които полетяха в небето с пожелания за сбъдване на   мечтите и надеждите .

Родените за полет растат и се обучават в ДГ „Пролет”

Leave a Reply

Your email address will not be published.