Четири червени картона, пет гола и скандал в мача между Поленица и Левуново

Село Поленица без вода около 24 часа
April 29, 2018
Долно Осеново разгроми Спартак Склаве на стадиона в с. Полена
April 30, 2018

Днес отборите на “Еделвайс” Поленица и “Левуново 2014” завършиха при резултат 4-1 за символичните домакините, а срещата се изигра на стадиона в Склаве.

Срещата започна с добри атаки от двата отбора, които излязоха на терена с мисълта за пълен актив от точки. В 16-та мин. гостите от Левуново откриха резултата със страхотно попадение на Велко Милюков, който с технично докосване изпрати кълбото в мрежата. До края на полувремето гостите търсиха изравнителното попадение, което падна чак в 43-та мин. след попадение на Лазар Михайлов, който излезе сам срещу вратаря на гостите.

През втората част двата отбора излязоха на терена с повече хъс, отново търсейки победата. В 55-та мин. Лазар Михайлов се разписа за 2-1 отново след самостоятелен пробив. Няколко минути след това съдията Александър Вангелов отсъди спорна дузпа след нарушение на Велко Милюков, която бе спасена от Костадин Грандоков. За направеното нарушение Велко получи жълт картон, а след това получи и втори за остри реплики срещу съдията.

След пропусната дузпа Мартин Захариев вкара за 3-1 отново след грешка в защитата на гостите. Крайният резултат оформи Лазар Михайлов, който оформи своя хетрик в срещата. По средата на второто полувреме нервите на гостите не издържаха на скандалното съдийство, което при всяко единоборство бе отсъждано нарушение срещу тях. В едно от единоборствата Георги Мицев влезе по остро в краката на Благой Шумов, който бе ударен сериозно в областта на глезена, а съдията отново не показа жълт картон.

След развоя на тази ситуация гостите буквално нападнаха съдията, който показа червен картон на Благой Шумов, Антонио Илиев и вратаря Костадин Грандоков. Страничният съдия пък бе замерен с патерица, която не успя да го удари. След сериозен скандал и разправии главният съдия Александър Вангелов прекрати двубоя поради липса на играчи на терена от страната на гостите.

Припомняме ви, че преди две седмици същият съдия отново свири среща на “Левуново”, която бе скандална, както днешната среща.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *