Чавдар Етрополе разпиля Вихрен в голово шоу

ХХ Национален ученически празник „За хляба наш…“ в Благоевград
April 21, 2018
35-годишен мъж от гр. Рила е задържан, изнасилвал 4-годишно дете
April 22, 2018

Разгромна победа постигна мъжкият отбор на Чавдар Етрополе срещу заемащия трето място във временното класиране тим на Вихрен 1925 Сандански. Днешният мач между двете формации бе от 27-ми кръг на първенството в Югозападната Трета лига и се игра от 16.00ч. на ст. “Чавдар” при прекрасно време и в присъствието на много фенове, които за пореден път бяха дошли да подкрепят своя отбор. През всичките 90-минути на срещата домакините видимо бяха по-добрия отбор на терена и по нищо не личеше, че гостуващия съперник е в челната тройка на класирането до момента с актив от 52т.

През първото полувреме 22-та на терена показаха добър за гледане футбол, коректна игра и желание да се изявят като футболисти, а не както често се случва да се наблюдават груби прояви и грозни пререкания, които се отразяват на качеството на игра.Хубаво отиграваните атаки на Чавдар им позволиха да вземат преднина в резултата още в 15-ата мин., когато Николай Иванов успя да реализира точен удар за 1:0. Последваха нови комбинации на домакините и в 30-ата мин. те вече водеха с 2:0 отново с гол на Николай Иванов. До края на полувремето нямаше сериозни заплахи за вратата пазена от стража на Чавдар Христо Матев, който стоеше стабилно на поста си и типично в негов стил прояви безспорните си качества на добър вратар.

След почивката темпото на игра се повиши, последваха поредица от напрегнати ситуации, в които имаше честа намеса на главния съдия и показване на жълти картони, което поизнерви футболистите, но залога за краен победител бе голям. В 55-ата мин. домакините стигнаха до нов гол, който бе реализиран по чудесен начин от Симеон Вешев с глава, което не даде никакъв шанс на вратаря да го спаси. В състава на Вихрен личеше добра средна част, но видимо защитата им не стоеше добре и това позволи на Чавдар да постигне своето и да води своята игра. В 77-ата мин. своя момент дочака и Николай Ботев, който както винаги има голяма бързина в играта си, силен и точен удар и при резултат 4:0 оставаше само доиграване на мача. До последния съдийски сигнал не се случи нищо застрашаващо тима на домакините, а гостите сякаш примиренчески бяха приели загубата си.

Източник: balkanec.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *