Братя Гаврилови с черни колани по Шотокан Карате – До

Александър Манолев: Дано кампанията да донесе резултати, които да гарантират по-доброто бъдеще на България и на региона ни
March 6, 2017
Нова инвестиция от близо 4 млн. лв. за разширяване на хотелската база в Сандански
March 7, 2017

На 4 и 5 март 2017 г. в София се състоя европейски квалификационен инструкторски курс – част от Държавния спортен календар на Българска федерация Шотокан Карате – До. Сред изявените инструктори от България, Македония и Англия на курса присъстваха и трима от инструкторите на Клуба за източни Бойни изкуства “Спартак“, Сандански. Майсторска степен – Първи дан, като защитиха близнаците Симеон и Кристиян Гаврилови.

Особено щастлив стана старши инструктора на Клуба за Източни Бойни Изкуства „Спартак” – Костадин Чепандов.  За опитния треньор братя Гаврилови са четвърти и пети – майстори по карате, които той е подготвил за спортната общественост в Република България.

Братя Гаврилови са многобройни шампиони на републикански, европейски и световни първенства. Не малко пъти двамата са излизали едни срещу друг и са се борили без милост. Из между двамата братя, Кристиян има с 6 медала повече от Симеон.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *