Бойко Борисов: Ако ГЕРБ не спечели на първия тур, подаваме оставка

Георги Батев: „ Преименуването на ул. „Станке Димитров“ е против волята на живущите там!“
October 1, 2016
ОФК “Вихрен” отново пада, този път от Балкан (Ботевград)
October 3, 2016

„Нашият съперник за президентските избори е Илияна Йотова защото тя е фигурата от БСП, а не е някакъв генерал на Първанов, който ми е козирувал и на мен. Това означава, че в БСП нямат един честен и почтен човек, ако той е честният и почтеният“. Това каза премиерът Бойко Борисов при откриването на реновираната зала “София” в Борисовата градина, пише „24 часа“.

 

“Пламен Орешарски е мюрето на БСП, защото беше издигнат от тях за премиер. Той е най-омразният човек за ГЕРБ, защото едва запълнихме дупките, които отвори и с КТБ, и с реакторите, и със здравната каса, и със всичко”, каза още Борисов.

 

“ГЕРБ издигна най-подготвения човек за президентските избори, имаше и по-рейтингови, но не и толкова подготвени и заради това смятам, че Цецка Цачева е най-добрата кандидатура. Потвърждавам, че след първия тур на изборите, ако ГЕРБ не спечели, още вечерта ще имате моята оставка и на целия кабинет, защото първия тур е важен, там се мерят партиите, а след това започва пазарлък за подкрепа и за други неща”, добави премиерът.

 

“Росен Плевнелиев получи отлични оценки от всички западни лидери, но аз винаги съм му го казвал и в очите, че с поведението си на ястреб влоши леко отношенията с Русия, но през последните няколко месеца след разговорите ми с Путин и Медведев, смятам, че новия президент ще наследи добри отношения и с тях”, каза Борисов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.