3 години затвор за изнасилвача от Кресна

Николай Георгиев: Поведението на съветниците от ГЕРБ е лицемерно
November 2, 2017
Багата премаза Кайо Аленкар в три рунда
November 3, 2017

Григор Младенов от Кресна, който изнасили първа братовчедка на жена си, ще лежи в затвора три години. Освен това ще трябва да плати и 10 000 лева обезщетение на жертвата.

Решението е на Окръжен съд-Благоевград, който изцяло потвърди присъдата на първа инстанция.

Престъплението бе извършено на 22 ноември 2016 година, около 2.30 часа на черен път, в района на подстанция “Енергоснабдяване”. Мъжът насилил 20-годишната жена върху капака на лек автомобил “Сеат Ибиза”.

Младата жена от Сандански гостувала на своя първа братовчедка в Кресна. Вечерта гостенката и домакините излезли навън, за да се почерпят. Пили бира в заведение до към 22 часа. След това продължили да празнуват у дома. Минало полунощ, бирата свършила и Григор предложил на гостенката да отидат заедно с колата да купят още бира. Още по пътя шофьорът започнал да отправя сексуални намеци към спътничката си. Тя отказала и изпратила по телефона си съобщение на братовчедка си за неприличното предложение от мъжа й.

Междувременно Григор отбил колата по черен път и обяснил на момичето до него, че се е заблудил. В района на “Енергоснабдяване” спрял автомобила и се нахвърлил върху спътничката си.Тя успяла да го изблъска и слязла навън. Той я настигнал и на насилил върху капака на колата. След това двамата се прибрали, а на сутринта пострадалата жена пуснала жалба в полицията.

Окръжен съд-Благоевград потвърди присъдата на Районния съд в Сандански, наложена на насилника.

Leave a Reply

Your email address will not be published.