ЧЕРНА НЕДЕЛЯ! Трима загинаха след убийство, самоубийство и самопрострелване

Левуново изпусна да победи отбора на Струма
November 5, 2017
Жена от Сандански олекна с 16 000 евро
November 6, 2017

Черен ден бе днешната неделя в Пиринско, трима мъже – на 67 и 66 години загинаха след самопрострелване, убийство и последвало самоубийство край Благоевград и Петрич, една жена е ранена.

Малко преди 11 ч. днес по време на лов над с. Горно Лешко, община Благоевград 67-годишният Иван Богдански се самопростреля с ловната си пушка.

По неофициална информация 67-годишният мъж, който от 40 години е ловец, се самопрострелял при нелеп инцидент. На пристигналите колеги след изстрела, той казал, че „пушката гръмнала”. Прикладът на Иван бил счупен при направения от полицията оглед. Най-вероятно ловецът замахнал с пушката си към кучетата си, които се сборичкали. За целта хванал пушката за цевта, получил се обаче удар с приклада в земята, в двуцевката имало два патрона, които се изстреляли и го пронизали в слабините. Калибърът на сачмите в двата патрона били „13 нули”.

Пострадалият е свален от колегите си до село Горно Лешко, където е качен в линейката. От остра кръвозагуба обаче починал на път за МБАЛ-Благоевград. Пет часа тялото му престоя в една от залите на ЦСМП-Благоевград, където бе извършен оглед от следователи от Второ РУП-Благоевград. В 17 ч. тялото на ловеца бе освободено от полицията за извършване на аутопсия от съдебен лекар.

Тежък инцидент стана след 12.30 ч. днес в петричкото село Капатово. След дългогодишна вражда 66-годишен бивш военен застреля съседа си, стреля и по съпругата му. 58-годишната жена е приета в болница с две огнестрелни рани в бедрото. След прострелването на съседа и съпругата му, извършителят се е застрелял. Продължава огледа на местопроизшествието. /БГНЕС

Leave a Reply

Your email address will not be published.