Левуново изпусна да победи отбора на Струма

Изграждат втора промишлена зона в Симитли
November 5, 2017
ЧЕРНА НЕДЕЛЯ! Трима загинаха след убийство, самоубийство и самопрострелване
November 5, 2017

Днес се изигра футболната среща между Левуново 2014 (Левуново) – Спортист (Струма/Лебница), която завърши наравно.

В началото на двубоя домакините стартираха с остри пробиви, които затрудниха защита на Спортист Струма.

В 20-та мин. домакините откриха резултата след страхотен удар на Иван Симеонов. След полученото попадение, гостите започнаха да търсят изравнителен гол, но играта бе накъсвана от нарушение от двете страни. В едно от нарушенията Георги Жежев се спречка с играч на домакините, но и двамата не бяха официално санкционирани.

В 38-та мин. капитанът на гостите изравни резултата след пряк свободен удар. Георги Костадинов отправи техничен удар, който рикошира в стената и се озова в мрежата на Костадин Грандоков. До края на полувремето двата отбора търсеха второ попадение, но без резултат.

Второто полувреме започна с пробиви на домакините, които бяха чисти положения, но късметa не бе на тяхна страна. Иван Симеонов излезе на три пъти сам срещу Трифон Данаилов, но не успя да се разпише. В края на срещата Велизар Лечев излезе сам срещу своя другар Трифон Данаилов, но вратаря улови отправеният удар.

След края на срещата отбора на гостите не се примири с равенството и започнаха словесни нападки. Кирил Орманлиев започна да ругае играчи от Левуново, които бяха сред ключовите кадри за домакините. Играч на домакините сподели, че поведението му е неприемливо и некоректно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *