ЧЕРЕН ПЕТЪК! Уникална промоция в AquaSun Hotel and Spa, гр. Сандански

Община Сандански с две номинации на годишните награди в туризма 2018г.
November 20, 2018
Започна разчистването на скалите от жп линията в Кресненското дефиле
November 20, 2018

Този петък AquaSun Hotel and Spa предлага страхотна оферта за настоящи и бъдещи клиенти. Само този петък може да закупите карта: Пълен пакет – спа център и басейн за 120 лв вместо 140 лв.

Най-модерния спа център в югозападна България официално отвори врати. Намира се на ул. “Сандански Мискет 8” , по пътя за с. Поленица (има табела). Сандански е известен с лековитите си минерални извори, чистият въздух и прекрасното време през цялата година. В съчетание с природните богатства, за физическото и психическо здраве на всички жители и гости на града, вече се грижи и най-новият и модерен спа център, AquaSun Hotel and Spa.

Плувният басейн с размери 20×8 метра се пълни с лековитата вода от минералните извори на Сандански. Обособена е зона за хидромасаж с тангентори за масажиране на различни части от тялото и детски басейн, за най-малките посетители. На разположение на гостите са Финландска сауна от кедрово дърво, парна баня, солна стая и билкова сауна. Предлаганите спа процедури имат положително въздействие върху имунната система, дишането, кръвообръщението и нервната система. Премахват токсините от тялото, стреса, напрежението и умората.

Възстановяват организма след заболявания и действат отпускащо, релаксиращо и освежаващо. На терасата с шезлонги за слънчеви бани и почивка, можете да се насладите на прекрасна гледка към града, а за по-студени дни е предвидена стая за релакс с камина. В AquaSun ще постигнете съвършения баланс между тялото и духа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *